pattern

Privatstallet

 

I det ljusa och välplanerade privatstallet finns det tio rymliga boxar. Här finns en stor foderkammare och sadelkammare med två sadelhängare för varje häst samt stora skåp. Hästarna får vara ute under dagarna i stora hagar med direktinsläpp och på sommaren finns rejäla sommarhagar. I stora stallet finns även spolspilta som alla får nyttja. Vi har en stor fin kafeteria i ridhuset med tillgång till spis och mikrovågsugn.

 

Bussar som går till och från Slussen stannar precis på stallplanen.

 

Som privathästägare har man tillgång till den upplysta utebanan (40x80m) med bra underlag som inte fryser så lätt, och när det inte hålls lektioner, till ridhuset (20x60m). Eftersom Siggesta är en tävlingsklubb finns tillgång till en stor hinderpark. Dessutom har vi många fina ridvägar ute i naturen, bl.a. ner till havet. Vi har även “fri ridtid” i ridhuset på 50 minuter en del av veckans vardagskvällar samt helger, vid dåligt väder får man även rida med i ridgrupp vid överenskommelse med ridläraren.

 

Siggesta Gård har under de senaste åren byggts om och fått en populär restaurang, butiker, teaterloge, minigolfbana och mycket mer, en riktigt härlig gård där hela familjen trivs.

 

Det hålls lektioner i varje vardag em/kväll samt helger på olika nivåer för våra kunniga ridinstruktörer. Att vara med i en ridgrupp på sin egen häst är både roligt och bra då man får kontinuerlig och bra träning varje vecka! Vi anordnar också programridningar, uteritter och andra roliga saker för våra elever som rider i grupp!

Privatstallet

Intresserad?
Ring Katarina Crona
Tel: 0705795078

eller skicka ett e-post:

Mail: Kattis@stallsiggesta.se
Siggesta Ridskola
Siggesta Gård
139 90 Värmdö